KOSMIK ON AIR

KOSMIK ON AIR

KOSMIK ON AIR

Als rap-artiest is het belangrijk om niet alleen te werken aan je muzikale talent, maar ook aan andere aspecten die bijdragen aan je succes. In ons inspirerende traject gaan we aan de slag met verschillende onderwerpen om jouw groei als artiest te verbeteren.

Muziekproducties:

Tijdens de studiosessies, waarvan je in totaal 6 sessies hebt, werk je intensief samen met onze ervaren producer. Je krijgt de kans om je muzikale ideeën te delen en te werken aan je tracks. Voor elke sessie verwachten we dat je goed voorbereid bent met teksten en beats als huiswerk, zodat we vanaf de eerste minuut samen aan de slag kunnen en het vuur meteen aanwakkeren.

Content (branding en profiel):

Naast je muziek is het ook belangrijk om jezelf als merk neer te zetten en je eigen unieke identiteit te ontwikkelen. We zullen je begeleiden bij het creëren van een sterke branding en het ontwikkelen van een professioneel profiel als rap-artiest. Dit omvat onder andere het definiëren van je artistieke visie, het creëren van een herkenbaar imago en het strategisch gebruik van social media om jezelf te promoten.

Persoonlijke groei (authenticiteit):

Authentieke artiesten spreken vaak het meest aan bij het publiek. We zullen je aanmoedigen om jezelf te zijn en je eigen stijl en stem te ontwikkelen. Dit omvat het verkennen van je persoonlijke verhaal, het ontdekken van je krachten en zwaktes als artiest en het vinden van je eigen unieke geluid en stijl.

Q&A's met pro's uit de muziekindustrie:

Naast de sessies met onze producer, krijg je ook de kans om deel te nemen aan Q&A's met professionals uit de rapscene, georganiseerd door KOSMIK en OostWest 'Topics & Takkies'. Hier leer je de ins en outs van de muziekindustrie, krijg je waardevolle tips en advies van ervaren mensen uit de branche en heb je de kans om je netwerk uit te breiden.

Beperkte plaatsen:

In elk blok is er ruimte voor slechts 3 artiesten. Dit omdat we een best intensief traject aanbieden en wel genoeg tijd willen nemen goed te begeleiden.

We verwachten dat je gemotiveerd en toegewijd bent aan je muzikale carrière en dat je bereid bent om hard te werken. Samen zullen we werken aan het verbeteren van je muziekproducties, het versterken van je branding en profiel, en het bevorderen van je persoonlijke groei als artiest. Ben jij een creatieve geest vol muzikale ideeën en ben je klaar om je rap carrière naar een hoger niveau te tillen? Sluit je dan aan bij ons opkomende rap-artiesten traject en laat ons zien dat je vanaf de eerste minuut vuur hebt! Neem contact met ons op om je aan te melden en samen op weg te gaan naar succes in de rapscene.