KOSMIK On Air

KOSMIK On Air

Als artiest is het van groot belang om niet alleen je muzikale talent te werken, maar ook andere facetten te ontwikkelen die bijdragen aan je succes. KOSMIK On Air biedt een laagdrempelig programma dat zich richt op verschillende aspecten ter bevordering van groei binnen de muziekindustrie.

> AANMELDING GESLOTEN

De mogelijkheid om jezelf aan te melden is tot en met 10 april.

Muziekproductie 

Binnen zes studiosessies krijgen deelnemers de mogelijkheid om nauw samen te werken met de ervaren producer ROYAL. Tijdens de sessies worden muzikale ideeën gedeeld en aan nummers gewerkt. Een goede voorbereiding met teksten en muziekideeën voorafgaand aan elke sessie is cruciaal om de tijd optimaal te benutten.

Imago en presentatie 

Naast de muzikale creatie is het opbouwen van een artistiek imago essentieel. Onze begeleiding richt zich op het ontwikkelen van een herkenbaar merk en een professionele uitstraling als artiest. Dit omvat het definiëren van een eigen artistieke visie, het vormgeven van een onderscheidend imago en het slim inzetten van sociale media voor promotie.

Persoonlijke groei 

Authentieke artiesten resoneren vaak het sterkst bij het publiek. Ons programma stimuleert het vinden van eigenheid, het ontwikkelen van een unieke stijl en stem. Hierbij wordt het persoonlijke verhaal verkend, evenals sterke en zwakke punten als artiest, met als doel een authentiek geluid en stijl te vinden.

Panel Talks met professionals 

Naast de sessies met onze producer, bieden we ook mogelijkheden om vragen te stellen aan professionals uit de muziekindustrie tijdens de panel talks van KLUB KOSMIK. Er zijn zes edities die op verschillende locaties in de stad worden gehouden. Tijdens KLUB KOSMIK krijg je inzicht in de diepten van de muziekwereld, waardevolle adviezen en de kans om je netwerk uit te breiden.

Beperkte plaatsen

Per sessie is er slechts ruimte voor drie artiesten. Dit zorgt voor een intensieve begeleiding en voldoende individuele aandacht. Gemotiveerde deelnemers die serieus streven naar groei in hun muzikale carrière worden verwacht. Gezamenlijk wordt gewerkt aan het verbeteren van muziekproducties, het versterken van artistieke uitstraling en persoonlijke groei als artiest.

Dit programma biedt kansen voor creatieve geesten met muzikale aspiraties om stappen te zetten in hun artistieke traject. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen om deel te nemen aan dit programma en samen te werken aan een succesvolle toekomst binnen de muziekwereld.