talent
ontwikkeling

Bij KOSMIK staat talentontwikkeling centraal. Als productiehuis begeleiden wij podiumkunstenaars en bieden wij expertise op het gebied van productie, marketing en management aan.

Meld je aanKOSMIK Talentontwikkeling

Voor wie?

KOSMIK is er voor iedereen die zich bezighoudt met podiumkunsten. Doe jij iets met muziek, muziektheater, theater of dans? Dan ben je hier op de juiste plek! Daarnaast richten wij ons ook op professionals uit de branche, zoals marketeers, boekers, programmeurs, managers en organisatoren.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden coaching en talentontwikkeling in de breedste zin van het woord. Onze diensten omvatten verschillende talentontwikkelingstrajecten, multidisciplinaire producties, panelgesprekken en netwerkbijeenkomsten.

Mastertrajecten

Via onze Mastertrajecten ontwikkelen wij samen met jou als artiest een persoonlijk leerplan. We kijken naar jouw specifieke hulpvraag en bieden professionele coaching en begeleiding. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het uitbrengen van een album of het ontwikkelen van een goede marketingstrategie. Hoe pak je dit aan? Wat komt hierbij kijken? Samen begeleiden wij je en helpen we je professioneel te groeien.

Producties

Met onze professionele producties brengen wij verschillende disciplines samen. Een mooi voorbeeld is Art of Lines, waarbij een dansgroep, een VJ en een producer samenwerkten om een indrukwekkende show neer te zetten. De makers kregen hierbij professionele begeleiding van coaches uit het werkveld. Vaak werken we samen met andere culturele instellingen, zoals bij Art of Lines, dat een coproductie was met de Flint.

Evenementen

Wij organiseren diverse evenementen zoals meetings tussen makers, panelgesprekken en schrijverskampen. Bij KOSMIK vinden we het belangrijk dat je de ‘tips and tricks’ van professionals uit het werkveld leert. Tijdens de panelgesprekken van Klub KOSMIK worden verschillende onderwerpen behandeld waarvan jij als maker of beginnend professional kunt leren. Na zo'n panelgesprek heb je de mogelijkheid om na te praten en professionals te ontmoeten.

Podia

Als productiehuis maken we gebruik van de podia van onze partners, of we creëren een podium op locatie. Onze makers geven regelmatig showcases of voeren multidisciplinaire shows uit in samenwerking met onze partners. Zo programmeren we bijvoorbeeld intieme optredens in samenwerking met poppodium FLUOR. Houd onze socials en agenda in de gaten voor onze events.

HEB JIJ EEN IDEE?

Heb je een geweldig idee? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee en kunnen je bijvoorbeeld helpen om in contact te komen met andere organisaties of professionals.