talent
ontwikkeling

Bij KOSMIK staat talentontwikkeling centraal. Als productiehuis begeleiden wij podiumkunstenaars en bieden wij expertise op het gebied van productie, marketing en management aan.

Meld je aanKOSMIK Talentontwikkeling

Voor wie?

KOSMIK is er voor iedereen die iets met podiumkunsten doet. Doe jij iets met muziek, muziektheater, theater of dans? Dan is dit de juiste plek voor jou! Daarnaast zijn wij er ook voor de professionals uit de branche. Denk bijvoorbeeld aan: marketeers, boekers, programmeurs, managers en organisators.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden coaching en talentontwikkeling in de breedste vorm aan. We hebben Mastertrajecten, multidisciplinaire producties, ruimte om te werken of te oefenen, een podium voor showcases. Daarnaast organiseren wij regelmatig professionele events.

Mastertrajecten

Via onze Mastertrajecten ontwikkelen wij samen met jou als artiest een persoonlijk leerplan. Hierbij wordt er gekeken naar de hulpvraag van de maker en bieden wij professionele coaching en begeleiding aan. Een hulpvraag kan bijvoorbeeld zijn dat je een album wilt uitbrengen, of hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een goede marketingstrategie. Hoe ga je dan te werk? Wat komt er hier allemaal bij kijken? Samen kunnen wij jou hierbij begeleiden en verder helpen om op professioneel vlak te groeien.

Producties

Met diverse producties brengen wij verschillende disciplines bij elkaar. Art of Lines is een mooi voorbeeld waar een dansgroep, met een VJ en een producer samen werkten om een toffe show neer te zetten. Bij dit proces kregen de makers professionele begeleiding van coaches uit het werkveld. Vaak zijn er ook andere culturele instellingen bij betrokken. Art of Lines was bijvoorbeeld een coproductie met de Flint.

Evenementen

Meetings tussen makers, panel talks en writer camps zijn zo een greep uit de events die wij organiseren. Bij KOSMIK vinden wij het belangrijk dat jij de ‘tips and tricks’ van mensen uit het werkveld kan leren. Bij de panel talks van Topics & Takkies worden verschillende onderwerpen waarvan jij als maker of beginnend professional van kan leren. Na zo’n panel heb je ook de mogelijkheid om na te praten en de professionals te ontmoeten.

Ruimte

Heb je een vet idee? Of gewoon de ruimte nodig om te oefenen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bij KOSMIK hebben wij ruimte en denken wij ook graag met jou mee. Wij kunnen jou ook helpen om te koppelen aan andere organisaties of professionals.

Podium

Als productiehuis hebben wij ook een podium op locatie. Op het podium laten wij regelmatig showcases zien, wordt er een comedyshow geprogrammeerd en kan er ook geoefend worden. In samenwerking met poppodium FLUOR worden er intieme optredens geprogrammeerd. Houd onze socials en agenda in de gaten voor onze events.