Zaalverhuur

Ben je op zoek naar zaalverhuur in Amersfoort? Een creatieve ruimte waar je in Amersfoort kan vergaderen of kunt presenteren? KOSMIK biedt verschillende oplossingen voor zaalverhuur. Lees hieronder verder voor de verhuur mogelijkheden!

// huren bij kosmik

KOSMIK is het productiehuis voor actuele podiumkunsten in Amersfoort. In het hoofdgebouw bevindt zich de grote zaal met een podium en een hip café. Deze ruimtes worden o.a. zakelijk gebruikt voor: vergaderingen, trainingen, workshops, netwerk-evenementen en presentaties. De zaal kan naar eigen wens worden ingericht, van een intieme setting met 15 personen (in carré- of u-vorm) tot aan een grote groep van 80 personen in een theateropstelling.

Ben jij op zoek naar een plek die creativiteit ademt en omgeven is door groen?
Dan ben je bij KOSMIK op de juiste plek!

// support de cultuur

Naast dat je op een prachtige en inspirerende locatie terecht komt, investeer je door bij ons te huren in de volgende generatie jonge creatieve denkers, kunstenaars en makers. Kunstenaars en creatieve denkers die nodig zijn om de grote uitdagingen waarvoor wij staan in de wereld vanuit andere perspectieven te belichten. Daarnaast zijn zij de kleurmakers van de samenleving. Jullie bijdrage heeft daarom enorme impact en waarde!

// investering

In de kosten voor de zaalhuur is het gebruik van het aanwezige meubilair inbegrepen.
Zie hier voor een inventarisatie van het aanwezige meubilair.

Zaalhuur 4 uur
| € 300,-
Zaalhuur 8 uur | € 500,-
Schoonmaak | € 70,-


Aanvullende mogelijkheden:
- Flipover | € 5,-
- Verrijdbare scherm 70 inch | € 40,-
- Basis geluid set | € 30,-
- Microfoon(s) | € 20,- per microfoon
- Theaterlicht | € 45,-
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.


Werkzaam in de uitvoerende kunsten/ creatieve sector?

Dan kunnen er afwijkende tarieven voor de zaalhuur van toepassing zijn. Meer informatie is beschikbaar op aanvraag.

// zelfservice

De ruimte van KOSMIK verhuren wij op basis van zelf-service. Zelf-service houdt in dat je zelfstandig gebruik maakt van de ruimte en er geen KOSMIK-medewerkers aanwezig zullen zijn. Van te voren ontvang je alle benodigde informatie per mail. De ruimte kan je vervolgens zelf naar wens inrichten. Na afloop dien je de ruimte zelf weer achter te laten in de basisopstelling. Het is ook mogelijk om hiervoor een locatie manager in te huren die je hierbij helpt, de kosten hiervan zijn € 45,- per uur, met minimale afname van 4 uur.  

// Horeca

Wil je een kopje koffie, thee, drankjes, gebak, lunch of zelfs een diner serveren tijdens jullie activiteit? Dat kan! Neem rechtstreeks contact op met Robert van Wees van de IJsmakerij (tevens gevestigd op onze locatie) via info@ijsmakerijamersfoort.nl en bespreek gezamenlijk de horeca mogelijkheden.

Het is niet toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Om alvast een prijsindicatie te geven zijn er diverse arrangementen beschikbaar in verschillende prijscategorieën.

// algemene huurvoorwaarden

Op het huren van de ruimte van KOSMIK zijn onze algemene huurvoorwaarden van toepassing.

mail ons!