over kosmik

KOSMIK geeft ruimte. Ruimte om te ontwikkelen, ruimte om te vernieuwen en ruimte om te groeien. Onze focus ligt op talentontwikkeling binnen de muziek, maar wij flirten graag met andere podiumdisciplines. Dit talent zijn makers van nu en krijgen bij KOSMIK de kans zich verder te ontwikkelen.Door connecties te maken en samen te werken met professionals uit het werkveld, creatieve instellingen, het publiek en de creatieve industrie zetten makers flinke stappen. Binnen de KOSMIK familie maken we spraakmakende producties en authentieke ontwikkelingen werkelijkheid. Dit maakt KOSMIK hét productiehuis van Amersfoort en omgeving.

Up, up and away!

KOSMIK wil de aanstormende generatie makers vernieuwende en kwalitatief sterke programma’s aanbieden. Door dit te doen krijgen makers de beste kans om zich op verschillende niveaus te ontwikkelen binnen hun makerschap. KOSMIK heeft de ambitie nog meer connecties te maken met onder andere culturele instellingen en de creatieve industrie in heel Nederland. Makers krijgen op die manier óók een groter podium en netwerk. KOSMIK gelooft in het creëren van deze ruimte. Er ontstaat een duurzame keten van talentontwikkeling.

But how?

De KOSMIK familie richt zich op podiumkunsten, waarin focus op muziek. Met een levendige, recht voor je raap aanpak, vol met energie en plek voor samenwerking, geven wij onze eigen toekomst vorm. KOSMIK doet dit door zich te richten op talentontwikkeling, het maken van connecties, artistieke en zakelijke begeleiding en productie, marketing en management. Met deze vier pijlers schieten wij de ruimte in. 

Join us

KOSMIK werkt graag samen met culturele en creatieve partijen en instellingen. Stap in ons netwerk en kies voor kwaliteit met een edge. Een samenwerking kan op verschillende manieren: biedt een podium, deel je vakkennis en voedt de makers jouw inspiratie. Let’s create!

team

Coen Witteveen

Directeur

Marlous van der Steen

Zakelijk Leider

Sharon Gerritse Tielemans

Officemanager

Femke van Dinther

Interim Officemanager

Jorn Bovee

Marketeer

Isis Adriaens

Productie & Verhuur

Jade Marchena

Programmamaker & Community

Janique Modder

Talentontwikkelaar


bestuur

Camiel de Kruijf

Voorzitter / Vertrouwenspersoon

Waldo Volmer

Penningmeester

Robin Hafkenscheid

Bestuurslid

Gijs Hoekstra

Bestuurslid

Matti Austen

Bestuurslid