AP STUNNA

// KOSMIK MASTER 2023

AP STUNNA

// MAKER

AP Stunna, geboren als Aron Parijs (1998), is een Amersfoortse rapper. Hij is opgegroeid in de wijk Nieuwland en heeft daar niet altijd een makkelijke jeugd gehad. Hij heeft deze ervaringen omgezet in zijn muziek door middel van verhalen die hij vertelt in zijn teksten. Hiermee wil hij anderen die soortgelijke ervaringen hebben, een hart onder de riem steken. AP Stunna haalt zijn inspiratie uit de mensen waar hij van houdt en die het dichtst bij hem staan, en zal met hen altijd ‘honderd’ houden. AP Stunna begon al op jonge leeftijd met het maken van muziek, maar is de afgelopen paar jaar serieus bezig met zijn carrière. Hij is een doorzetter die zijn eigen creativiteit meebrengt in zijn ideeën en zijn muziek is persoonlijk en authentiek, wat zich uit in zijn teksten en stijl. Door zijn ervaringen te delen, hoopt hij anderen te inspireren en te helpen in hun eigen leven.

// TRAJECT 

Dit jaar zal AP Stunna zich voornamelijk richten op het releasen van verschillende tracks en het verder ontwikkelen van zijn persoonlijke stijl en vaardigheden als rapper. Het MASTER-traject biedt hem de mogelijkheid om zijn kennis en netwerk te verbreden en zijn droom van een succesvolle muziekcarrière te verwezenlijken. KOSMIK zal hem hierbij ondersteunen door showcases te boeken, deelname aan schrijf-kampen te faciliteren en hem in contact te brengen met professionals uit de muziekindustrie.

// ‘NIET EASY’ 

De eerste single die AP Stunna tijdens het MASTER-traject uitbracht is ‘Niet Easy’. Hij heeft o.a. samen met KOSMIK visuals opgenomen waarin hij op verschillende locaties in Amersfoort te zien is, de stad waar alles voor hem begon. Het nummer 'Niet Easy' gaat over de moeilijkheden die AP Stunna heeft ervaren tijdens zijn jeugd en hoe deze ervaringen hem hebben gevormd als persoon en artiest. Het refrein benadrukt dat het leven niet gemakkelijk is, terwijl de coupletten de strijd beschrijven om succesvol te worden en de obstakels die hij daarbij heeft moeten overwinnen.

// MEER WETEN?

Kijk gerust eens naar hoe KOSMIK makers ondersteunt tijdens hun talentontwikkeling.
Ontdek hier meer over onze werkwijze en hoe wij makers begeleiden bij hun groei en creativiteit.

gigs

Geen items gevonden