Kahmeya

// KOSMIK MASTER 2022

Kahmeya

// MAKER

De Amersfoortse Sheila de Weerd (1990), beter bekend als Kahmeya, maakt in 2022 deel uit van het MASTER-traject. Haar muziek is geworteld in melodische house en wordt gekenmerkt door diep resonerende synthesizers, tribale ritmes en soulvolle zang. Tijdens haar DJ-sets onderscheidt ze zich door live vocals toe te voegen, waardoor elke show uniek is. Kahmeya, afgestudeerd als zangeres aan ArtEZ, ontdekte haar passie voor elektronische muziek pas later in haar carrière. Voor haar staat deze muziekscene gelijk aan vrijheid en waardering, en het delen van een onvergetelijke ervaring met haar publiek is wat haar drijft.

// TRAJECT

Het MASTER-traject is een welkome handreiking in Kahmeya's reis als artiest. Omdat ze pas in 2020 begon met het produceren van haar eigen tracks, ging er een nieuwe wereld voor haar open. Het doel van het MASTER-traject was om haar producer vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onder begeleiding van professionals werkte Kahmeya aan het verfijnen van haar geluid en haar artistieke identiteit. Onder begeleiding van verschillende professionals werkt Kahmeya een jaar lang aan een sterke branding en een elektronische perskit. Het traject bood haar ook de mogelijkheid om samen te werken met andere producers.

// ‘TAKE THE LEAP’ 

Kahmeya maakte haar debuut met de melodische house track 'Take the Leap'. Op 23 maart verscheen deze debuutsingle op alle bekende streamingdiensten. Kahmeya produceert melodieuze house, ondergedompeld in diep klinkende synthesizers en tribale beats. 'Take the Leap' gaat over het zetten van een nieuwe stap in je leven, het verleden achterlaten en een deur openen naar het onbekende. De track draagt de spanning van het onbekende, en de soulvolle stem van Kahmeya zorgt voor een herkenbaar vertrouwen bij de luisteraar.

Samen met Rafael Stomp, Ferry Eloff en Thomas van der Haar creëerden ze passende visuals die dit gevoel nog meer versterken. Haar ultieme droom? De wereld rondreizen en optreden op grote festivals, zoals het mythische Burning Man. Kahmeya ziet zichzelf als een vernieuwer in de elektronische muziekscene, als een vrouw met live vocals die een frisse wind kan brengen. Ze wil bijdragen aan meer diversiteit op line-ups en haar stempel drukken op de wereldwijde elektronische muziekgemeenschap. Haar ambities zijn groot, maar zeker niet onbereikbaar.

// MEER WETEN?

Kijk gerust eens naar hoe KOSMIK makers ondersteunt tijdens hun talentontwikkeling.
Ontdek hier meer over onze werkwijze en hoe wij makers begeleiden bij hun groei en creativiteit.

gigs

Geen items gevonden