IGOR

KOSMIK x NO MAN’S LAND

IGOR

// MAKER

De jonge producer, zanger en rapper Igor maakt een volstrekt uniek geluid binnen de Nederlandstalige muziekwereld.

Samen met zijn zeventien-koppig ensemble van strijkers, saxofoons, dwarsfluit, backing vocals, bassist, toetsenist, drummer, percussionist en sampler zet hij een energieke liveshow neer die elke crowd in beweging krijgt. Zachte strijkers en intieme spoken word wisselen af met ruwe en symfonische hip hop beats. Geschikt voor liefhebbers van Sef, Spinvis en Typhoon.

// KOSMIK x NO MAN’S LAND

KOSMIK x NO MAN'S LAND is de ontwikkelplek voor artiesten in de provincie Utrecht.

‘KOSMIK x No Man’s Land’ is een intensieve samenwerking tussen twee productiehuizen. Samen bieden wij een grootstedelijke ontwikkelplek voor artiesten in de provincie Utrecht. Door de krachten te bundelen, kunnen wij meer talentvolle artiesten in de provincie bereiken. Wij bieden een plek voor eigenzinnige, kwetsbare en eclectische makers en producties. Met het verlangen om artistiek langs de rafelranden te bewegen. Hierbij is het proces even belangrijk als het eindproduct. Gezamenlijk laten we de gebaande paden links liggen en helpen we jou een eigen artistieke signatuur te vinden.

// TRAJECT 

In het traject van Igor in samenwerking met Productiehuis KOSMIK x No Man’s land werken ze toe naar een antwoord op de vraag: hoe wordt zijn ambitieuze hiphop show in zeventien-koppige formatie kwalitatief sterk genoeg om te concurreren in de professionele wereld? Hij wilt een on-ontkenbaar goede show maken waar je niet omheen kunt, om vervolgens te touren langs festivals, poppodia en theaters. Zijn droom is om elk poppodium om te toveren tot zijn eigen wereld. Op het moment is Igor ontzettend trots op hoe ver zijn liveshow al is gekomen, tegelijkertijd laat hij ook weten nog veel groei door te willen maken. Zo laat hij weten dat de geluidstechniek ontzettend ingewikkeld is, vooral de balans in drums en strijkers. Ook is het een uitdaging om alles muzikaal inhoudelijk sterk en in tune met elkaar te krijgen. Om antwoord te krijgen op deze vragen gaat hij samen zitten met Eelco Topper, Colin Benders en Bram Hakkens. Aan de hand van deze informatie en onder begeleiding van professionals zal de ambitieuze hiphop show werkelijkheid worden.


// MEER WETEN?

Kijk gerust rond op onze website hoe KOSMIK makers ondersteunt en met makers samenwerkt.
Meer weten en/of een vraag over IGOR? Mail ons gerust!

gigs

Geen items gevonden