Thu
19
October

GRAVEL PIT XL

Amersfoorts NEXT GEN hiphop-showcase met special guest Hef
locatie
Poppodium FLUOR, Amersfoort
genre
Hiphop
entree
7,50
aanvang
20:00
Koop Tickets

FLUOR en KOSMIK presenteren samen de tweede editie van Gravel Pit. Dit keer met special guest Hef! De aanmeldingen zijn binnen en de line up ziet er als volgt uit:

GUEST ACT: HEF

Talloze tours en optredens in Nederland en België maakten Hef een van de meest consistente en sterke rap-live acts van het land, wat leidde tot shows op verscheiden grote festivals als Lowlands en Woo Hah. In 2008 voor het eerst doorgebroken met zijn nummer "Puur". Met nummers als "De Wereld Is Van Jou" en "Bijna" is Hef niet meer weg te denken uit de Nederlandse hip-hop scene.

RIVZ

ondanks vele tegenslagen in het leven staat hij sterk op het podium met een even sterke rapstijl: rauwe eerlijkheid en scherpe observaties. Met zijn passie voor muziek, jeugdige energie en creatieve visie is Rivs een naam om in de gaten te houden.

ZWARTEWATER

De mannen van deze rapgroep banen zich een weg door de scene. Met de lompe beats van Milan met teksten van Frodeau en Goudi die tot je verbeelding spreken geven je een glimp van hoe het leven soms kan zijn; verrot, eindeloos, hard en onvermoeibaar.

DYLAN AIWAN

Ondanks zijn jonge leeftijd, verpakt Dylan zijn eerlijke en open teksten in een jasje van 70’s/80’s Soul en 90’s/00’s Hiphop. Samen met zijn broer en beste vriend heeft hij Impact Family Records opgericht, waaronder hij zijn muziek uit brengt.

MARCOS & ATSKO

Dit rapduo uit het Oosten van het land hebben er al heel wat energieke live-shows op zitten. De kracht van Marcos & Atsko ligt in hun eerlijkheid en authenticiteit. Ze zijn niet bang om de waarheid te vertellen en gebruiken hun teksten als een krachtig middel om verhalen te delen waar de jongeren van tegenwoordig zichzelf in kunnen vinden.

THOMÀS

Deze 19 jarige artiest maakt eerlijke, experimentele hiphop met zelfreflectie raps op minimalistische beats. Soms nog te streng op zichzelf, maar zorgt dat het hele plaatje klopt. Hierin kruipt hij, naast het artiest te zijn, ook in de rol van creative director en fotograaf

DAYLA

Hij combineert zijn passie voor poëzie en hiphop op zijn eigen manier. Met een zweverige sfeer en een balans tussen serieuze onderwerpen en punchlines baant hij zijn weg door zijn eigen alternatieve stroming, ambient hiphop.

KIIRO

De Rotterdamse KIIRO maakt Nederlandstalige old-kool hiphop met invloeden uit zijn Japanse achtergrond. Zijn lage stem en lazy manier van rapper vragen meteen om de aandacht van het publiek.