Thu
28
September

FLUOR x KOSMIK: XILLAN x Roos Blufpand

locatie
KOSMIK, Amersfoort
genre
Alternatieve R&B / Elektronische Pop
entree
9,50
aanvang
20:30
Koop Tickets

Op donderdagavond 28 september betreden Roos Blufpand en XILLAN het podium. Beide zangers zijn zo onvoorwaardelijk zichzelf, dat het een verfrissende en vernieuwende avond belooft te worden.


XILLAN

Surinaams-Nederlandse singer-songwriter XILLAN maakt alternatieve R&B die uitdagend is in zijn intimiteit. XILLAN laat zich onder de noemer alternatieve R&B niet beperken maar omarmt zijn eclectische invloeden met passie en overtuiging. De muziek van XILLAN wordt gekarakteriseerd door dualiteit en een unieke, poëtische kijk op de wereld. Vergelijkbaar met artiesten als Omar Apollo, Steve Lacy en Daniel Caesar en met een weerspiegeling van XILLAN’s eigen meervoudige culturele achtergrond ontstaat er een uniek geluid dat de huidige tijden reflecteert.


Roos Blufpand

Een nieuw Roos-tijdperk breekt aan: maak je klaar voor brutale teksten met dansbare reggaeton beats, bubbly vibes, EDM hooks en diepe synths. Denk aan de directheid van Merol, de diepgang van Froukje en de elektronica van Fever Ray, maar dan in een unieke Roos echt-nep-tweedehands-bont-jas!