Thu
22
June

FLUOR x KOSMIK: Jack and the Weatherman

locatie
KOSMIK
genre
Concert // Folkpop
entree
15,50
aanvang
20:30
Koop je tickets

Ze zijn niet te stoppen, die twee vrienden uit Haarlem. Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman, die met hun band: zonnige liedjes, liefde voor muziek en plezier in het spelen een flinke portie positiviteit de wereld in stuurt. Geniet van het moment en waardeer de schoonheid van het kleine. Muziek die positiviteit uitstraalt, mensen een goed gevoel geeft en je uit een dip haalt. Berry en Sebastiaan zijn geïnspireerd door veel folk, hiphop en reggae artiesten en dat maakt hun muziek en show met band dan ook zo divers en dynamisch.

 

Jack and the Weatherman doen bijna alles zelf en ze schrijven de liedjes vanuit hun eigen studio. Hun EP’s: Something Positive, Homewards en Some Kind of Purpose  en albums: The Lucky Ones en One of Us, opgenomen door Jasper Zuidervaart. Ze  scoorden megahit na mega-hit op Spotify, met meer dan 60 miljoen streams en luisteraars over de hele wereld en een gouden award voor hun grootste hit Till The Sun Comes Up in Nederland. Optreden doen ze in Nederland en ver over de landsgrenzen, van Finland tot Engeland, Duitsland en Zwitserland. Overal waar ze komen is het feest. Tijdens hun energieke liveshows worden ze een met het publiek om na afloop iedereen naar huis te sturen met een extra portie levensvreugde.

 

De liedjes roepen op tot eensgezindheid, liefde voor de planeet en het volgen van je dromen. Genoeg reden voor nieuwe doelen, mooie avonturen en bijzondere ervaringen.

In samenwerking met FLUOR bieden wij een podium voor talent. Hieruit is FLUOR x KOSMIK uit ontstaan. Geniet van unieke optredens op het intieme podium van KOSMIK.⁠