Thu
30
November

FLUOR x KOSMIK: IGOR & Rens, Jaïr and Ome Uncle

locatie
KOSMIK, Amersfoort
genre
Concert
entree
13,50
aanvang
20:30
Koop Tickets

Op donderdag 30 november gaat het dak bij KOSMIK eraf! IGOR en Rens, Jaïr & Ome Uncle betreden het podium, een unieke combinatie die je niet wilt missen. De twee acts zijn geprogrammeerd door poppodium FLUOR, voor op het intieme podium van KOSMIK.

IGOR

De 23-jarige producer, zanger en rapper Igor maakt een volstrekt uniek geluid binnen de Nederlandstalige muziekwereld. In zijn studio ontmoeten hiphop, jazz, klassiek, soul en kleinkunst elkaar tot een verrassend jasje. De muziek zit vol catchy hooks, onverwachtse beatswitches, een mix van samples en live-instrumenten en poëtisch-expressieve raps. Live zet hij deze tracks om tot een energieke show. Igor stond daarmee al op podia van onder meer De Melkweg (bovenzaal), TivoliVredenburg (Cloud Nine), Le Guess Who?, Amersfoort World Jazz en Into The Great Wide Open.

Vanaf 2023 is Igor een traject begonnen bij KOSMIK x No Man’s Land, een samenwerking tussen twee productiehuizen.Rens, Jaïr & Ome Uncle

Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, neemt het liefst alle risico’s. Ze houden niet aan genres vast en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe.

Het vunzigste trio uit Amsterdam is een notoire sensatie. Tijdens de energieke, passievolle en volledig bezwete live shows bouwen zij een unieke band op met het publiek en weten ze daarmee elke zaal voor zich te winnen. Met volledige overgave, stuwende producties en pakkende zanglijnen is het trio een gegarandeerde festival sloopact. Verwacht te lachen, te zweten en bovenal al je zorgen te vergeten.