Thu
20
June

FLUOR x KOSMIK: Elmer & Borokov Borokov

Geniet van indrukwekkende en intieme optredens bij FLUOR.
locatie
FLUOR, Amersfoort
genre
Concert
entree
13,50
aanvang
20:00
Koop Tickets

FLUOR x KOSMIK verhuist! We hebben het oude pand van KOSMIK knallend afgesloten en gaan nu verder in FLUOR, in de intieme setting die jullie van ons gewend zijn. Met trots presenteren wij Elmer (met snor) en DJ-hond Skipper voor deze editie!

Elmer

Elmer bestormt vol lef, zelfspot en fantasie de Nederlandse muziekscene. Vergezeld door een kleurrijk decor, een hond als DJ en knallende elektronische beats zet Elmer een show neer met een weird randje. Elmer is dan weer een agressief rappend kanon, dan weer een kwetsbaar hoopje mens, en dat is precies de bedoeling: de mens laten zien in al zijn facetten. We zijn niet één, af ding. Wij spreken onszelf tegen.

Met ELMERS wil Elmer een gefabriceerde wereld vormgeven, om zo een tegengeluid te geven aan artiesten die pretenderen “zichzelf” te zijn op het podium en via sociale media. In deze kleurrijke, eigenzinnige hiphop-wereld zien we een artiest die toegeeft dat alles om hen heen bedacht is, en een pleidooi houdt voor de complexiteit van de mens.

Zoiets heb je nog nooit gezien. Nee, echt. Nee, echt echt niet.

Borokov Borokov

Voorprogramma

Deze losbollen staan garant voor rauwe, energieke shows en koortsachtige dans. Het Antwerpse project Borokov Borokov biedt een beukende mix van hi-NRG, punk, pop, hardcore, loungemuziek en powerballads. Absurd en bizar, ze pronken met sympathieke mindfucks terwijl ze overgaan van sludgy acid flashbacks tot stevige synth-pop.

Als er al iets bestaat dat Borokov Borokovs formule kan worden genoemd, is die waarschijnlijk uit volgend citaat te destilleren: “Wij maken in de eerste plaats muziek waar we zelf op willen dansen. Ook wanneer de muziek in kwestie niet meteen als dansmuziek klinkt.”

“Ik ben er nog niet uit. Is het een kwestie van er meer gewend aan raken of wordt Borokov Borokov echt per maand beter?” – OOR

In samenwerking met FLUOR bieden wij een podium voor talent. Hieruit is FLUOR x KOSMIK uit ontstaan. Geniet van unieke en intieme optredens van opkomende en gevestigde artiesten.