Thu
14
March

Première: Echte Mannen - Class 3E

In theater, spoken word, hiphopdans, visuals en beweging geeft Class 3-E de ‘Echte man’ – met alle vooroordelen en aannames - opnieuw eigenzinnig vorm.
locatie
De Lieve Vrouw, Amersfoort
genre
Muziektheater / Hiphop / Dans
entree
15,00
aanvang
20:30
Koop Tickets

Cancel maar. Streep erdoor. Kan niet meer. Vind de échte man maar opnieuw uit. In theater, spoken word, hiphopdans, visuals en beweging geeft Class 3-E de ‘Echte man’ – met alle vooroordelen en aannames - opnieuw eigenzinnig vorm.

Neem plaats bij Class 3-E, de Utrecht-Amersfoortse danscrew waarin vijf unieke dansers de liefde voor kunst en hiphopcultuur delen, maar onderling niet meer van elkaar zouden kunnen verschillen in interdisciplinaire skills, looks en mannelijkheid. Na performances in ‘Trojan Wars’ van het Nationale Opera en Ballet en de dansfilm ‘Legends of the Roof’ neemt de crew je nu mee op reis door de complexe wereld van de mannelijke identiteit. Een schurende en relevante ode aan diversiteit.

In samenwerking met KOSMIK, Laswerkplaats en De Lieve Vrouw.

Meet Class 3-E

Meet de mannen. Hip hop dance crew Class 3-E bestaat uit Joley Groeizaam, Okke Pieteres, Evan Blaaser, Skeyenno Kiddy Talanuy en Wassim Kaminari. De vijf zeer getalenteerde dansers vonden elkaar in het klaslokaal van de dansopleiding Creative College en oogsten inmiddels succes met hun geheel eigen signatuur binnen de pijlers van de hiphop. Van fashion, tot choreografie, van muziekproductie terug naar dans.