Fri
22
September

Comedy à la Thjum [UITVERKOCHT]

locatie
KOSMIK, Amersfoort
genre
Cabaret
entree
10,50
aanvang
20:30
Uitverkocht

Laat jezelf verrassen bij Comedy à la Thjum! De comedyshows worden ingevuld door twee professionals, een talent en een knallende headliner.

De line-up voor deze avond:
Jacob Adriani
Wouter Monden
Rowen De Heij
Jasper van der Veen
Hans Gommer [MC]

Jacob Adriani

Jacob Adriani begon zijn stand-up comedy carrière in een uitverkocht Carré en speelt sindsdien in halfvolle clubs door heel West-Nederland. In 2007 zat Jacob samen met Hans Teeuwen bij De Wereld Draait Door, derde rij linksachter in het publiek. Jacob heeft wel meningen, maar geen podcast

Wouter Monden

We willen je vragen om, voor de promotie, wat media mee te sturen in je antwoord op deze mail. Wil je ervoor zorgen dat daar in ieder geval een portretfoto bij zit? Voel je voor de rest vrij om mee te sturen wat volgens jou relevant/ tof is!

Korte bio:Wouter Monden speelt regelmatig op comedynights door het hele land. Hij is snel, toegankelijk, heeft een hoge grapdichtheid en improviseert graag met het publiek.

Daarnaast is hij de vaste publieksopwarmer voor Arjen Lubach en maakt hij een wekelijkse radiocolumn bij Michiel Veenstra op Kink.  Wouter is ook de bedenker en maker van de populaire Elektra Podcast waarin hij elke week met grote en kleine namen uit de cabaretwereld praat over hun allerslechtste en raarste shows.

Rowen De Heij

Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Amersfoort en toch al járen een Utrechtse: Rowen is met recht een wereldburger te noemen. Ze is al een tijd actief alle podia aan het afgaan in de hoop de spotlight te vangen en het gebrek aan aandacht in haar jeugd dan eindelijk in te lossen.

Behalve comedian ook nog poeet en algehele bakker van poetsen. Rowen vertelt graag over dingen uit het dagelijks leven, soms met een absurd sausje er overheen. Ze geeft met gemak een persoonlijkheid aan haar aambei en schroomt niet om zich op een twijfelachtige manier tegen het patriarchaat te keren.

Jasper van der Veen

Jasper studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival. NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot comedytalent van het jaar. 

Op dit moment speelt Jasper zijn tweede avondvullende voorstelling Niet gehinderd door enige kennis.